2 Ay Sonra Bu Seviiyelerdeyiz !

Altın fiyatları Cuma günü yükseldi ve dolardaki gerileme ve ABD Hazine getirilerinin desteği ile art arda ikinci haftalık kazancına yöneldi. Haftayı göreceli olarak yüksek seviyelerde kapatan altının yanı sıra, ABD Merkez Bankası (FED) tarafından agresif politika sıkılaştırma korkuları hafifçe azaldı. Bu sırada, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların beklemesi gerekenleri açıkladı. İşte detaylar…

Altın fiyatları için sırada neler var?

Altın fiyatlarının şimdi hangi yöne gideceğine dair birçok yatırımcı araştırma yapıyor ve uzman yorumlarını bekliyor. Konuya yönelik açıklamalarıyla bilinen İslam Memiş, gram altına yönelik açıklamalar yaptı ve “kritik noktadayız” dedi. Uzman isim, altın fiyatlarının içerisinde bulunduğu ikilemden bahsederek değerli metalde baskılanma yaşandığına dikkat çekti. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere, daha önce değerli metalde çeşitli seviyeleri doğru tahmin etmiş olan Memiş, kripto paralarda ise Haziran ayında ralli beklediğini aktardı.

Stratège "Portföylerde Olmalı" Dedi ve Altın Tahminlerini Paylaştı !

Nisan ayında kurun baskılanmasından dolayı şu anda kur ataklarını normal karşıladığını belirten uzman, dolar için, “Mayıs Haziran Temmuz’da yukarı yönlü atakların gelmesi muhtemel. Temmuza kadar bu pik seviyesini görme ihtimalimiz güçlü,” ifadelerini kullanıyor. Eğer Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni bir paket açıklarsa doların 16.40 – 16.60 arasında, açıklanmazsa 16.80 – 17.00 arasında görülebileceğini düşünüyor.

İslam Memiş: Gram altını 900 lirenın altında bulamayacaksınız

Uzman isim, “Kurların düşeceğine inanmayan ama döviz yatırımı yapmak isteyenler pariteleri gözden geçirmeli,” derken ons altında baskılamanın devam ettiğine dikkat çekiyor. Ons altında destek seviyesi olarak 1.835 dolara işaret etse de, aşağı yönlü bir hareketin uzun süre yaşanacağını düşünmüyor ve aşağıdakileri ekliyor :

FED’in faiz kararından 1880 ile 1980 dolar arasına yerleşmek isteyen bir ons altının karşımızda olacağını düşünüyorum. Ons altında beklentim yukarı yönlü. Gram altın ise dolar kurundan destek almaya devam ediyor. 900 lires seviyesinin altında gram altın bulamayacaksınız. Rapporter. Bundan sonra imkansız. […] Temmuzda 1200 lires seviyesini, yıl sonuna kadar da 1450 lires seviyesini öngörüyorum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebookc’est toi Instagram‘da takip edin ve Télégramme je Youtube kanalımıza katılın !

Sorumluluk Reddi Beyani : Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

READ ALSO:   Hafta İçinde Bu Gelişmelere Dikkat!

Uyari : Kriptokoin.com’a haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Leave a Comment