Altın Tahminleri Çıkan İsim : Sıradaki 3 Seviye Bunlar !

Bir haftayı daha sonlandırırken, uzman isim İslam Memiş’ten yeni yorumlar geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı, gram altına ve gümüşe yönelik uyarılarda bulundu. İşte İslam Memiş’in en son Youtube videosundaki detaylar…

İslam Memiş euro, altın ve gümüş çağrısında bulundu

Altın ve gümüş gibi emtiaların yanı sıra dolar kuru hakkında da yorumlarını paylaşan İslam Memiş, “günlük bazda çok büyük dalgalanmalar olduğunu” ifade etti. Altının, euronun ve gümüşün dolar karşısında geri çekilme yaşadığına dikkat çekti. Bunun arkasındaki sebep ise ABD doları endeksi. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere, ABD doları endeksi 105’e kadar yükseldi. Böyle bir durumda nasıl hareket edeceğini ise aşağıdaki ifadelerle açıkladı :

Aslında dolar karşısında Euro’nun, sterlinin, altının ve gümüşün ucuz olduğunu bilmeli. Bende dolar olsaydı, bunun eski seviyesine kadar gelmesini bekleyeceğime, 4’e bölerdim.

Dünyaca Ünlü Analistler : Altın Haftaya O Rakamlarda Olabilir !

Gümüş, altının ons bazında düşüş yaşamasının, dolar yatırımcılara fırsat sunduğunu aktardı. “Elimde TL olsaydı, dolardan ziyade Euro’nun bana daha fazla kazandıracağını düşünüyorum,” ifadelerini kullandı. Enflasyonun, mevsimsel etkiden dolayı düşeceğini, ancak bu durumda da alınacak yatırım aracı olarak altına işaret ediyor. Ayrıca resesyon süreci ve gıda krizinin de altında yukarı yönü vurguladığına dikkat çekiyor.

Gram altındaki makas aralığına dikkat çekti

Bunun dışında İslam Memiş, piyasalardaki makas aralığına dikkat çekti. Gramme altının, ekranlarda 974 lires olduğunu belirten uzman, gün içindeki işlemlerin 994 lires kadar yükseldiğini söyledi. Kapalı Çarşı’da ise 983 liralık gram altına dikkat çekti ve 9 liralık makas aralığı olduğunu ortaya çıkardı. Yine, bankalardan da altın satın alırken makas aralığını göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi. Değişken fiyatlarla karşılaşacakları konusunda yatırımcıları uyardı.

Haftalık Altın Fiyatı Tahmini : Bu Seviyeleri Bekleyin !

Altının mevcut durumunda ise, 950-1.000 lires aralığında kademeli bir alım yapılabileceğini aktarıyor. Bunun oldukça iyi bir karar olduğunu açıklıyor. Ardından İslam Memiş, bir sonraki atağın 1.050 lires olacağını düşünmekte. Ardından gelecek seviyeleri ise 1.200 ve 1.450 lire olarak sıralıyor. Uzun vadede, 950 lires seviyesini görmenin “hayal gibi” olduğunu açıklıyor. Gram altının orta ve uzun vadede avantajlı olduğunu belirtiyor. Bunun dışında, Memiş, kısa vadeli alım satıma da karşı olduğunu aşağıdaki ifadelerle belirtiyor :

Gram altın aslında orta ve uzun vade için bana göre avantaj niteliği taşıyor. Elinde gram altın bulunduran yatırımcının da son yükselişte hemen satalım. Bence satmayalım. Onsta ciddi bir baskılanma var. 1810 dolar seviyesi güçlü bir destek seviyesi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebookc’est toi Instagram‘da takip edin ve Télégramme je Youtube kanalımıza katılın !

Sorumluluk Reddi Beyani : Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

READ ALSO:   Daily Under 2.5 Goals Predictions / Soccer Predictions For Today

Uyari : Kriptokoin.com’a haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Leave a Comment